Contacto y sugerencias

Interni natečaj za OVSE kratkoročno opazovanje drugega kroga predsedniških volitev v Moldaviji (13. 11. 2016)

, por

Rok za prijavo je 4. november 2016 do 10. ure.

Organizacija za varnost in sodelovanje v Evropi (OVSE) organizira kratkoročno opazovanje drugega kroga predsedniških volitev v Moldaviji, ki bodo potekale 13. novembra 2016.  Kratkoročni opazovalci bodo prisotni v državi predvidoma od 10. do 15. novembra 2016.

 

Vse stroške opazovanja krije delodajalec, ki opazovalca napoti na opazovalno misijo.

 

Priloga2

 

Notranji rok za prijave na interni natečaj je petek, 4. novembra 2016, do 10. ure, zunanji rok pa prav tako 4. november 2016 do 17. ure. Kratek rok za prijavo je posledica poznega obvestila o drugem krogu volitev, ki smo ga s strani OVSE prejeli šele 2. 11. 2016 popoldne.

 

Na interni natečaj za mesta kratkoročnih opazovalcev v misiji OVSE se lahko prijavijo samo javni uslužbenci po postopku, opredeljenem v Zakonu o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije (Ul.l. RS št. 20/06).

 

Kandidati, ki morajo imeti odlično znanje angleščine, svojo prijavo (CV v angleščini, izpolnjeno prijavnico, priloženo v priponki, sken potnega lista in soglasje predstojnika) najpozneje do petka, 4. novembra 2016, do 10. ure posredujejo na e-naslov napotitve.mzz(at)gov.si. Veljavne bodo le kandidature, ki bodo na OVSE/ODIHR posredovane preko Ministrstva za zunanje zadeve. Postopek izbire kandidatov bo potekal v skladu z določili Zakona o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije. Odločitev izbirne komisije je dokončna.

 

Kandidati morajo obvezno v treh dneh po vrnitvi iz misije predložiti pisno poročilo o opravljenem opazovanju volitev in ga posredovati na isti naslov, prav tako pa je zaželeno, da na Ministrstvu za zunanje zadeve pripravijo tudi krajšo predstavitev o pridobljenih izkušnjah in oceni stanja na terenu.

Otras notas de esta fuente
 

Ayúdanos a mejorar Presspeople con tus sugerencias y comentarios sobre el funcionamiento o el diseño de la web