Contacto y sugerencias

Els cellers catalans podran vendre a Califòrnia, Texas i Puerto Rico a través de la nova edició del Catalan Wines USA de la Generalitat

, por

·        Aquesta setmana s’ha presentat l’edició 2014-2015 del Catalan Wines USA, la plataforma d’entrada de vins i caves catalans als Estats Units impulsada per la Generalitat a través d’ACCIÓ.
 
·        Els cellers catalans tenen l’oportunitat de viatjar als Estats Units i presentar els seus productes a importadors, distribuïdors, botigues especialitzades, restaurants i sommeliers americans.
 
·        El servei permet superar les barreres d’entrada al mercat americà acompanyant els cellers en el procés d’exportació a un país que ha registrat un creixement del 84% en el consum de vi els últims 12 anys.
 
Els cellers catalans podran vendre els seus vins i caves a Califòrnia, Texas i Puerto Rico a través de la plataforma Catalan Wines USA, impulsada per la Generalitat a través d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació. Aquesta setmana s’ha presentat l’edició 2014-2015, que s’engegarà aquest octubre.
 
L’objectiu d’aquesta plataforma, en funcionament des del 2010, és ajudar els cellers catalans a superar les barreres d’entrada al mercat americà i posar-los en contacte amb importadors, distribuïdors, botigues especialitzades, restaurants i sommeliers de diferents estats del país. Així, a través de l’organització de tastos, els cellers poden presentar els seus productes en primera persona i conèixer potencials clients.  
 
En aquesta edició els cellers viatjaran a Los Angeles a l’octubre i a San Juan de Puerto Rico (que és un estat associat dels Estats Units) i Austin durant el primer semestre de l’any vinent. L’interès de la població dels Estats Units pels vins es troba en ple augment i, de fet, es calcula que el consum d’aquest tipus de producte al país ha registrat un creixement del 84% en els últims 12 anys.
 
Des de la posada en marxa d’aquesta iniciativa s’han organitzat 12 actes de degustació a més d’una dotzena d’estats americans, contactant més de 3.000 professionals del sector. En total, durant aquests quatre anys, s’han promocionat més de 80 vins de 26 cellers catalans, representant 9 denominacions d’origen.
 
Catalan Wines 2013-2014

Actualment s’està desenvolupant l’edició 2013-2014 del Catalan Wines USA, que ja va portar 6 cellers catalans a Boston el passat octubre. La setmana vinent 8 cellers participaran en una degustació a Phoenix, on per primera vegada un professional local impartirà un seminari sobre els vins catalans als potencials clients de la zona. L’edició es tancarà el mes de maig amb un acte de promoció a Miami.
Otras notas de esta fuente
 

Ayúdanos a mejorar Presspeople con tus sugerencias y comentarios sobre el funcionamiento o el diseño de la web